onsdag 9. november 2011

En kjole til bare meg!

Jeg må jo også ha noe fint til vinteren, og for en stund siden falt jeg pladask for det nydelige Hilcostoffet “Denmark”. Det er et strikket ullstoff, så jeg vurderte å påstå at jeg hadde strikket denne kjolen her! Stoffet er kjøpt hos Sydilla.
Jeg har latt meg inspirere av normalt høstvær, da er det nemlig deilig med en god og varm kjole i ull. Det har ikke vært så stort behov for det frem til nå, men regner med det kommer.
Dette skal derfor være mitt andre bidrag til syutfordringen.
Mix og match er det også. Jeg liker nemlig best kjoler med trekvart arm. Jeg synes det er finest, og bretter uansett alltid opp ermene. Men, det er jo ikke særlig praktisk når det er kaldt, man skal ut og kanskje er det for kaldt til trekvart arm inne også. Hva gjør man da? Lager matchende pulsvarmere! De er superdeilige, holder nederste delen av armen god og varm!
Kjolen er sydd etter Onion 2007 mønster, utrolig fint og enkelt kjolemønster som er ypperlig for sånne stoffer som dette der en vil har størst og enklest mulig deler, men likevel fin passform. Den eneste endringen jeg gjorde var å lage ermene litt lenger, for å få den avslutningen jeg ville i forhold til mønster. Jeg laget også en liten splitt nederst fordi de kan være litt smale.
Hetten og ermekantene er foret med knallrød sommerfrotte fra Kreativ, pulsvarmerene likeså. De er sydd etter et Stoff&Stil-mønster. Hettemønsteret har jeg tegnet selv.
Nå kommer et lite bilderas av kjole+pulsvarmere. Får ikke til å ta bilder av meg selv, men kan jo være jeg oppdaterer med actionbilde etterhvert.
2011-11-09 19.38.13_resized2011-11-09 19.38.41_resized2011-11-09 19.41.16_resized2011-11-09 19.42.19_resized

9 kommentarer:

 1. Kjempestilig var den! Gratulerer med deilig vinterkjole! :-)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott! Denne fikk min stemme i utfordringen:)

  SvarSlett
 3. Så flott! Herlig bruk av dette nydelige stoffet! Artig med røde detaljer og stilige pulsvarmere også!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for komplimenter og stemme! :)

  SvarSlett
 5. Denne var utrolig fin, og lekkert med de rosa detaljene.

  SvarSlett
 6. Så kjempeflott kjole!! Nydelig stoff, og likte veldig godt kantingen med rødt :) Og smart med matchende pulsvarmere!!

  SvarSlett
 7. Tusen takk! Ser at kantingen ser rosa ut på bildene, det hadde jeg ikke lagt merke til :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...