mandag 28. mai 2012

Bursdagsgave!

Lillefrøken skal i bursdagsselskap for første gang til helgen, til en venninne fra barnehagen! Det blir kjempestas, og jeg har laget gave til bursdagsbarnet. Jeg tipper at mammaen til venninnen ikke leser bloggen min, så jeg viser frem gaven her jeg.
Jeg er så heldig at jeg har fått låne en Husqvarna Viking Designer SE, en fancy sy/broderimaskin, så nå koser jeg meg med å brodere fine motiver på tingene jeg syr. Denne gaven er det andre plagget jeg har brodert, og jeg synes resultatet ble veldig bra!
Det var lillefrøken som så dette skjørtet når hun bladde gjennom Ottobre. “Se mamma! Det går an å danse med!” sa hun, og ville gjerne ha et sånt. Det skal hun få, og jeg tror det også er noe som venninnen hennes vil like.  Som mange småjenter er denne jenten også glad i Hello Kitty, så da må jo katten få være med på det fine ballongskjørtet. Skjørtet er sydd i bomullschambrey fra Stoff&Stil, mønster er fra Ottobre 3/12, str 104. Jeg har gjort noen endringer på monteringen av skjørtet, men det er ingen forskjell i utseende.
Så håper jeg bare at mottakeren blir fornøyd!
20120528_20471420120528_204736

3 kommentarer:

 1. http://hobby.marktplaats.nl/borduren-en-borduurmachines/557267394-husqvarna-viking-designer-se-le-naaimachine-borduurmachine.html

  SvarSlett
 2. hærlig skjørt :D

  ha en flott tirsdag videre :D

  SvarSlett
 3. Så fint eit skjørt, det blir nok godt mottatt:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...