torsdag 30. juni 2011

Knekkebrød

Idag lager jeg deilige lavkarbo knekkebrød. Har vært tom en stund nå, og savner disse. De er supergode som en liten snack med setersmør på, eller med masse pålegg oppå. Jeg lager de så tynne som jeg klarer, så de blir skikkelig sprø og gode.Jeg har funnet oppskriften i en flott lavkarboblogg. Denne er full av gode oppskrifter, og anbefales på det varmeste til de som er interesserte. Eneste forandringen jeg gjør med denne oppskriften, er at jeg skjærer de ikke opp i ruter før jeg tar de ut for å bytte plass etter ca 30 min. Så lar jeg de også stå i ovnen en stund med åpen ovnsdør etter at de er ferdig stekt, for at de skal få tørke skikkelig. Oppbevarer de i tett metallboks.

Anbefaler alle å prøve disse her, de smaker like godt for de som ikke følger lavkarbofilsosofien også, og alle har godt av litt sunne frø og kjerner innimellom ;)
Om du har lyst å prøve, men mangler noe, så går det selvfølgelig an å bytte litt på frøene og kjernene seg i mellom; idag hadde jeg ikke nok gresskarkjerner, så da er det litt mer linfrø og sesamfrø i.

2 kommentarer:

 1. Denne oppskrifta må prøvast! Er tom for knekkis sjøl. Lika å prøve forskjellige oppskrifter. har ikkje hvetekim i hus, men har både kruskakli og havrekli, så kan sikkert jukse litt der.

  Er det lov å komme med et ønske? Et blogginnlegg om din typiske lavkarbokvardag hadde vore supert. Altså, eksempel på kva du et til frukost, lunsj og middag, snack/mellommåltid osv. Blir fort lei i matveien.

  Klem frå Ag

  SvarSlett
 2. Det går fint med havrekli, Anne Grete, det var faktisk det jeg brukte idag. Bare husk å sette på varmluften når du skal steike de ;) Det glemte jeg, så nå fikk de seg en ny halvtime i ovnen. Blir forhåpentligvis gode for det om.
  Ønsket ditt er tatt til etterretning, skal se om jeg får til noe sånt etterhvert :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...