onsdag 6. juli 2011

Det blir oppussing!

Det blir oppussing av skjenk! Et overveldende flertall var enig med meg (for det var vel ganske tydelig hva jeg syntes ? :) ) Jeg skal også pusse opp cdhyllene, billige fra IKEA, og de skal ikke lenger brukes til cder, men til vanlige hyller. Jeg har kjøpt maling og tapet, samt møbelrens, og gleder meg til å gå igang.
Tenkte jeg bare ville gi en liten sniktitt på hva jeg har planlagt da, jeg håper og tror det blir kjempelekkert!

Tapeten er fra Borås Tapeter, View 3175 heter den. Bildet nederst yter den ikke rettferdighet; de mørke bladene er egentlig sølvfargede, og alt etter innsynsvinkel ser de ut som om de er  mørkere eller lysere enn resten av tapeten. Jeg liker veldig godt den effekten i tapet, det blir ekstra spennende da. Jeg liker vel egentlig veldig godt tapet generelt har jeg funnet ut mens jeg jaktet på denne her :)

Malingen er fra Nordsjø, og fargene er hentet fra favorittbaren deres. Liker den veldig godt, synes systemet deres med navn og farger er genialt. Fargene heter True Stone og Soft Stone. De er varmgrå.

Planen er som du kan se på bildet her under. Male selve skapet og topplaten i True Stone, og dører og lister i Soft Stone, og tapetsere dørspeilene. Cdhyllene skal males i Soft Stone (tror jeg), og bakveggene skal tapetseres. Hvis noen observante sjeler har sett at jeg ikke har laget  noen linje til midten, så er det fordi jeg har ikke bestemt hvilken farge som skal være der ennå. Det får bli en overraskelse. Inni blir det maling også,sannsynligvis Soft Stone.  Tror dette blir bra jeg, og skal selvfølgelig oppdatere litt etterhvert som arbeidet skrider frem. *edit* ser at bildet av tapeten ser helt feil ut, den er jo ikke så stormønstret i forhold til kommoden liksom.  Legger ved et bilde til jeg, som viser hvordan den ser ut på virkelig :) Hyllene under er de nymalte cdhyllene, i Soft Stone. Får et bedre inntrykk av effekten og mønsterstørrelsen her!

2 kommentarer:

  1. Hei og grattis med ny blogg!! Spennende:) Spennende blir det også med oppussing av kommoden..Elsker før/etter-bilder! Blir sikkert kjempefin:)
    Klem Christine

    SvarSlett
  2. Takk for det :) Håper og tror det blir bra, er ihvertfall veldig fornøyd med fargen, jeg har malt cdhyllene allerede. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...