søndag 10. juli 2011

Sniktitt på oppussingen

Jeg tenkte egentlig å vente til jeg var ferdig med oppussing av møbler før jeg blogget om de, men da blir det nok en stund å vente, siden jeg ikke har begynte på skapet ennå, og nok må utsette det en stund til.
Cdhyllene er derimot ferdig, og skuffene på tvbenken har også fått seg en liten shining, så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise frem dette. Er veldig fornøyd selv, synes det blir skikkelig fint! 

Vurderer å sette en dør på nederste delen av hyllene, det er jo fint å ha et sted å rote litt? Dessuten er det upraktisk å ha pyntegjenstander nede mot gulvet.  Jeg har faktisk flere tomme hyller nå, så jeg kan jo faktisk kjøpe nips! Det har jeg ikke gjort på veldig lenge! 

Vi må ha med et førbilde; vanlige, kjedelige Bennohyller i bjørk fra IKEA. Flyttet en haug med ganger, er fra 2001. 

Her er hyllene ferdig malt i Soft Stone, og bakveggen er tapetsert med den fine tapeten. Se hvordan den forandrer seg alt etter lyset og vinkelen!

Her har hyllene kommet i, har tatt ut halvparten og laget et litt annerledes oppsett enn originalen, siden jeg vil har plass til noe annet enn cder. Det er i tillegg finere da, synes jeg.

Ser jo litt av tvbenken på bildet over her, og nå ser den altså ut som dette. Det er samme tapet som hyllen har fått på bakveggen, men ser jo helt annerledes ut siden lyset faller annerledes på denne. De passer nå uansett bedre sammen enn før da, og det blir nok en fin helhet når skapet får sine dører tapetsert også. Satser på at det ikke blir så altfor lenge til, jeg gleder meg veldig til å få det gjort! 

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...